Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.

Katso TE-palveluiden tapahtumat

Oulunkaari kouluttaa lisää ikäihmisten perhehoitajia

Lämpöä, kodikasta tunnelmaa, välittämistä ja yksilöllistä huolenpitoa on perhehoito parhaimmillaan.

Perhehoito tarjoaa ikääntyneelle turvallisen elinympäristön sekä mahdollisuuden asua kodissa perheenjäsenenä, vaikka kunto tai muisti heikentyy. Koulutetut perhehoitajat antavat ikääntyneelle kodissa asumisen mahdollisuuden pysyvästi, muutaman päivän vierailun tai vaikka päivän ajaksi.

Oulunkaari hakee lisää ikäihmisten perhehoidosta kiinnostuneita henkilöitä Iin, Simon, Pudasjärven, Utajärven ja Vaalan alueelle.

Iissä järjestetään perhehoidon infotilaisuus Nikkarin päivätoiminnassa ti 19.5.2015 klo 17.30.
Tilaisuudessa on mahdollista tutustua ikäihmisten perhehoitoon tarkemmin ja esimerkiksi hakeutua perhehoidon valmennukseen, joka on suunniteltu aloitettavaksi syyskuussa 2015.

Oulunkaaren ensimmäiset ikäihmisten perhehoitajat ovat aloittaneet toiminnan Iissä, Utajärvellä ja Pudasjärvellä. Perhehoito on otettu hyvin vastaan sekä perhehoidettavien sekä omaisten toimesta. Perhehoidossa on pitkäaikaisia hoidettavia sekä lyhyemmillä vierailuilla olevia ikääntyneitä esimerkiksi omaishoitajan vapaapäivien ajan. Perhehoitajat ovat hyvin innostuneita uudesta ja rohkeasta mahdollisuudesta avata oman kodin ovet ikääntyneelle ja ottaa hänet perheen jäseneksi. Oulunkaarella pidetään perhehoitoa hyvänä vaihtoehtona huolehtia ikääntyneistä, jotka eivät pärjää yksin omassa kodissa.

Lisätietoja:

www.oulunkaari.com