Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.

Katso TE-palveluiden tapahtumat

Iin kunnan nuorten kesätyöpaikat ovat haettavana 1.2.-4.4.2016.

Iin kunta työllistää omiin yksiköihinsä 120 nuorta, sekä tukee yrityksiä, maatalousyrittäjiä, seurakuntaa ja rekisteröityjä yhdistyksiä 90 nuoren kesätyöllistämisessä myöntämällä 170 euron arvoisen KesäRekry-setelin työpaikan tarjoamisesta nuorelle vähintään kahdeksi viikoksi.

Kesätyöllistäminen koskee vuosina 1997-2000 syntyneitä iiläisiä nuoria, opiskelijoita tai opiskelunsa aloittavia nuoria. Kesätyöllistäminen ei kuitenkaan koske ylioppilaita eikä ammattiin valmistuneita nuoria.

  • Kesätyön yhtäjaksoinen pituus on 2 viikkoa ja työaika 60 tuntia/2vkoa.
  • Palkka on 320 euroa/2vkoa (sis. lomakorvauksen).

Nuori voi hakea kesätyöpaikkaa kunnan tai Oulunkaaren kuntayhtymän sosiaali- ja terveysalan yksiköistä tai vaihtoehtoisesti ns. KesäRekry-setelillä yrityksistä, maatalousyrityksistä sekä rekisteröidyistä yhdistyksistä.

Hakemukset pyydetään ensisijaisesti sähköinen haun kautta, luomalla tunnukset KuntaRekry järjestelmään osoitteessa: https://www.kuntarekrytointi.fi/recruitment/#/job/97803?portal=rekryfi

Hakemuksen voi myös tulostaa, täyttää ja toimittaa Iin kunnanviraston yhteispalvelupisteeseen tai postitse osoitteen: Iin kunta/ Työllistämisen palvelukeskus, PL 24 91101 Ii.

Hakemuksia on jaossa myös yläkouluilla opinto-ohjaajilla, Iin ja Kuivaniemen kirjastoissa ja Yhteispalvelupisteessä Iin kunnan virastolla.

Tarvittaessa kunnan kesätyöpaikat (ei KesäRekry-setelipaikat) arvotaan ja paikat täytetään arvontajärjestyksessä kuitenkin siten, että edellisvuonna kunnan kesätöissä olleet nuoret ovat toissijaisia. Kaikki ehdot täyttävät nuoret pyritään kuitenkin työllistämään määrärahojen puitteissa. Hakuajan jälkeen jätettyjä hakemuksia ei huomioida.

Lisätietoja:

työnsuunnittelija Marja-Leena Sergejeff, p. 050 453 2112
työllistämispäällikkö Lea Aalto, p. 050 3950 330