Tiedotteet

Tällä sivustolla tiedotetaan Iin ajankohtaisista asioista.

Katso TE-palveluiden tapahtumat

Iin parhaaksi kesätyöpaikaksi 2015 valittiin S-Market Ii

Kamppanjan tavoitteena on kannustaa iiläisiä työnantajia työllistämään oman kuntansa nuoria sekä rohkaista nuoria antamaan palautetta työnantajalle.

Muita tärkeitä näkökulmia kampanjassa ovat kirjallinen työsopimus nuoren kanssa, nuorelle sopivat työtehtävät, nuorta kannustava palkkaus sekä työhön perehdytys ja esimiestaidot.

Iin kunnanjohtaja Ari Alatossava luovutti Paras kesätyöpaikka 2015 diplomin S-Market Iin kauppias Mika Mattilalle tiistaina 13.10.2015.

Otteita kesätyöntekijöiden antamasta palautteesta S-Market Iille:

- Eka kesäsetelillä oleva työpaikkani. Parhaat myyjät ja hauska ilmapiiri. Kaupassa uskalsi kysyä neuvoa ja perehytys oli loistava! Esimies Mika on iloinen ja hauska. Mielestäni on todella mukavaa mennä muutenki kauppaan ostamaan ruokaa, koska asiakaspalvelu pellaa! Olin parivuotta sitten siellä töissä ja mua harmitti ku olin vaan kaks viikkua, ku ois voinu olla pitempääki. Helmikuussa kävin kyssyy oisko työpaikkaa, mutta valitettavasti työntekijät oli jo ehitty ottaa. Mutta mielestäni tähän mennessä parhain kesätyöpaikka! Nuoret ehottomasti sinne kesäksi jos vain pääsee! (Veera)

- Pomo Mika oli todella joustava työajoissa, työkaverit mukavia ja auttoivat, kun oli kysyttävää ja neuvoivat, jos emme jotain osanneet. Asiakkaiden kanssa käyty vuorovaikutus piristi, koska oli aina mukavaa olla avuksi. Työ ei ollut liian raskasta eikä myöskään mitään loikoilua, vaan juuri sopivasti haastavaa. (Seta)

- Mielestäni S-Market oli Iin paras kesätyöpaikka, koska kaikki työntekijät olivat mukavia ja auttoivat ja neuvoivat ilman, että tarvitsi edes kysyä. Työtehtävät olivat sopivan helppoja eikä työssä ollut kertaakaan tylsää. Palkka oli myös todella hyvä. Työilmapiiri oli tosi rento ja mukava. Ennen töiden alkua myös neuvottiin tarkkaan, miten asiat kuuluisi tehdä. Opin kesätöissä ollessani paljon uusia taitoja esim. sosiaaliset taitoni kehittyivät asiakaspalvelun yhteydessä. Kesätyöläisiäkään ei ollut liikaa, joten kaikille riitti hommia. (Anna-Maria)

- Työnantajani oli iloinen ja sosiaalinen. Otti kaikki hyvin vastaan ilman mitään ennakkoluuloja! Aivan huippu. (Veera)

Kaikkien kampanjaan ehdotuksensa jättäneiden nuorten kesken arvottiin tabletti, jonka voitti Adaleena Rantakokko.

Arvonta- ja palkintoraatiin kuuluivat Iin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Markku Koskela, Kuivaniemen Yrittäjät ry:n Sari Hirvaskoski, kunnan työllistämispalveluiden päällikkö Lea Aalto sekä sihteerinä Micropolis Oy työllistämiskoordinaattori Helena Ylisirniö. Kampanjan järjestivät yhteistyössä Iin kunnan työllistämispalvelut ja Micropolis Oy.

Kesäkampanja jatkuu jälleen ensi kesänä 2016.

Lisätietoja:
Helena Ylisirniö
p. 040 5313397
helena.ylisirnio(a)micropolis.fi