Tutustu meihin!

Keitä me olemme?

Maija Tahkola, projektipäällikkö

“Terve! Olen iiläinen uraohjauksen ammattilainen. Tuunataan työtä -hankkeessa minulle on tärkeää se, että voin auttaa ihmisiä löytämään uudenlaisia työllistymismahdollisuuksia sekä edistämään ekologista ajattelua. Vastaan hankkeessa ohjaus- ja neuvontatyöstä, työnsuunnittelusta sekä hankkeen hallinnoinnista. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, millaisia mahdollisuuksia voimme löytää sinulle!”

p. 040 846 5116, maija.tahkola@ii.fi

Veli-Pekka Korhonen, projektisuunnittelija

“Tervehdys! Miun nimi on Veli-Pekka ja olen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva metsätalousinsinööri. Tässä hankkeessa on erinomaista se, että aiomme saada yhteistyössä yritysten, kuntalaisten tai kenen tahansa voimin tavaraa kiertoon ja luotua vanhasta uutta sekä samalla, kenties huomaamatta, uutta työtä. Osuuteni hankkeessa on kartoittaa jo olemassa olevia raaka-aineita sekä tehtyä tuotesuunnittelua yhdessä kenties sinun kanssa. Soita rohkeasti, niin katsotaan mitä keksitään!”

p. 040 674 7662, veli-pekka.korhonen@ii.fi

Petri Leppänen, projektikoordinaattori


”Terve! Minä olen energiatekniikaninsinööri Petri Oulusta. Hankkeessa pidän tärkeänä siitä, että saadaan yritysten sivuvirrat ja hukkamateriaalit hyötykäyttöön ja sitä kautta mahdollisesti edesautetaan paikallisia työllistymään. Osuuteni hankkeessa on yritysyhteistyö kestävän kehityksen, resurssiviisauden ja kiertotalouden tarjoamien mahdollisuuksien selvittämiseksi. Olisiko yrityksellesi mahdollista saada uutta tuloa sivuvirroista? Ota yhteyttä, niin otetaan yhdessä asiasta selvää!”

p. 040 753 8381, petri.leppanen@micropolis.fi

Projektikoordinaattori

Elli Heikinmatti
p.050 395 0356
elli.heikinmatti@ii.fi