Tutustu meihin!

Keitä me olemme?

Maija Rusila, projektipäällikkö

“Terve! Olen iiläinen uraohjauksen ammattilainen. Tuunataan työtä -hankkeessa minulle on tärkeää se, että voin auttaa ihmisiä löytämään uudenlaisia työllistymismahdollisuuksia sekä edistämään ekologista ajattelua. Vastaan hankkeessa ohjaus- ja neuvontatyöstä, työnsuunnittelusta sekä hankkeen hallinnoinnista. Ota yhteyttä, niin selvitetään yhdessä, millaisia mahdollisuuksia voimme löytää sinulle!”

p. 040 846 5116, maija.rusila@ii.fi

Veli-Pekka Korhonen, projektisuunnittelija

“Tervehdys! Miun nimi on Veli-Pekka ja olen Pohjois-Karjalasta kotoisin olevametsätalousinsinööri. Tässä hankkeessa on erinomaista se, että aiomme saada yhteistyössä yritysten, kuntalaisten tai kenen tahansa voimin tavaraa kiertoon ja luotua vanhasta uutta sekä samalla, kenties huomaamatta, uutta työtä. Osuuteni hankkeessa on kartoittaa jo olemassa olevia raaka-aineita sekä tehtyä tuotesuunnittelua yhdessä kenties sinun kanssa. Soita rohkeasti, niin katsotaan mitä keksitään!”

p. 040 674 7662, veli-pekka.korhonen@ii.fi

Helena Ylisirniö, projektikoordinaattori

Hei! Toimin työllistämiskoordinaattorina ja yritysasiantuntija Micropolis Oy:ssä. Vastaan Tuunataan työtä -hankkeessa yritysyhteistyöstä. Mietitään yhdessä yrityksesi kasvua; löytyisikö uutta liiketoimintaaresurssiviisausajattelusta: onko sivuvirtoja, materiaalihävikkiä tai lisäpalvelua, joka tarvitsee vain tuotteistamista? Tuunataan uutta kasvua ja uutta työtä - yhdessä!

p. 040 351 3397, helena.ylisirnio@micropolis.fi