Iin Paras Kesätyöpaikka 2017 -kampanja nuorille

Lue lisää...

Nuorten kesätyöt haku 1.2. - 3.4.2017

Nuorille on tarjolla yhteensä 120 kesätyöpaikkaa kunnan ja Oulunkaaren kuntayhtymän yksiköissä. Lisäksi kunta tukee 90 nuoren työllistymistä KesäRekry -setelillä yrityksiin, maatalousyrityksiin sekä rekisteröityihin yhdistyksiin.

Kesätyöllistäminen koskee vuosina 1998- 2001 syntyneitä iiläisiä koululaisia, opiskelijoita tai opiskelunsa aloittavia nuoria. Kesätyöllistäminen ei kuitenkaan koske ylioppilaita eikä ammattiin valmistuneita tai työttömyysturvaan oikeuttavia nuoria.

  • Kesätyön yhtäjaksoinen pituus on 2 viikkoa, työaika 60 tuntia/2vkoa
  • Palkka on 335 euroa (sis. lomakorvauksen).

Nuori voi hakea vaihtoehtoisesti joko kunnan kesätyöpaikkaa tai kesäsetelillä tuettua yrityspaikkaa, ei molempia.

Kunnan kesätyöpaikat

Kesätyöhakemus pyydetään ensisijaisesti lähettämään sähköisen haun kautta, luomalla tunnukset KuntaRekry järjestelmään täältä

Hakemuksen voi myös tulostaa, täyttää ja toimittaa Iin kunnanviraston yhteispalvelupisteeseen tai postitse viimeistään 3.4.2017 klo 15 osoitteeseen: Iin kunta / Työllistämisen palvelukeskus, PL 24 91101 Ii.

KesäRekry -seteli (Yritykset, yhdistykset, seurakunta)

Nuoren tulee hakea työpaikka itse ja täyttää yhdessä kesätyötä tarjoavan työnantajan kanssa kesäsetelilomakepdf, 62 kb, jonka nuori toimittaa kuntaan hakuajan päättymiseen mennessä. Iin kunta tukee yrityksiä, maatalousyrittäjiä, rekisteröityjä yhdistyksiä ja seurakuntaa nuoren työllistämisestä kesätyöhön vähintään 2 viikoksi, maksamalla tukea 170 €/nuori. Yrittäjä/yhdistys vastaa välillisistä kustannuksista (mm. vakuutuksista) sekä työn ohjauksesta ja valvonnasta. Yritykseen työllistävä nuori ei saa olla yrittäjän tai yrityksen omistajan perheenjäsen.

Tarvittaessa kunnan kesätyöpaikat arvotaan ja paikat täytetään arvontajärjestyksessä siten, että edellisvuonna kunnan kesätöissä olleet nuoret ovat toissijaisia.

Lisätiedot:

Työnsuunnittelija Marja-Leena Sergejeff
p. 050 453 2112, marja-leena.sergejeff@ii.fi
Työllistämispalvelut, päällikkö Lea Aalto
p. 050 395 0330, lea.aalto@ii.fi