Nuorten kesätyöt

Haku kunnan kesätyöpaikkoihin 1.2. - 3.4.2018

Nuorille on tarjolla yhteensä 125 kesätyöpaikkaa kunnan ja Oulunkaaren kuntayhtymän yksiköissä. Lisäksi kunta tukee 100 nuoren työllistymistä KesäRekry -setelillä yrityksiin, maatalousyrityksiin sekä rekisteröityihin yhdistyksiin.

Kesätyöllistäminen koskee vuosina 1999- 2002 syntyneitä iiläisiä koululaisia, opiskelijoita tai opiskelunsa aloittavia nuoria. Kesätyöllistäminen ei kuitenkaan koske ylioppilaita eikä ammattiin valmistuneita tai työttömyysturvaan oikeuttavia nuoria.

  • Kesätyön yhtäjaksoinen pituus on 2 viikkoa, työaika 60 tuntia / 2vkoa
  • Palkka on 340 € (sis. lomakorvauksen).

Nuori voi hakea vaihtoehtoisesti joko kunnan kesätyöpaikkaa tai kesäsetelillä tuettua yrityspaikkaa, ei molempia.

Kesätyöhakemus pyydetään ensisijaisesti lähettämään sähköisen haun kautta, luomalla tunnukset KuntaRekry järjestelmään täältä

Hakemuksen voi myös tulostaa, täyttää ja toimittaa Iin kunnanviraston yhteispalvelupisteeseen tai postitse viimeistään 3.4.2018 klo 15 osoitteeseen: Iin kunta / Työllistämisen palvelukeskus, PL 24 91101 Ii.

KesäRekry -seteli (Yritykset, yhdistykset, seurakunta)

Huom!! Kesäsetelipaikkoja on vielä 7 kpl jäljellä!!

Nuoren tulee hakea työpaikka itse ja täyttää yhdessä kesätyötä tarjoavan työnantajan kanssa kesäsetelilomakepdf, 161 kb, jonka nuori toimittaa kuntaan hakuajan päättymiseen mennessä.

Iin kunta tukee yrityksiä, maatalousyrittäjiä, rekisteröityjä yhdistyksiä ja seurakuntaa nuoren työllistämisestä kesätyöhön vähintään 2 viikoksi, maksamalla tukea 175e / nuori. Yrittäjä/yhdistys vastaa välillisistä kustannuksista (mm. vakuutuksista) sekä työn ohjauksesta ja valvonnasta. Yritykseen työllistävä nuori ei saa olla yrittäjän tai yrityksen omistajan perheenjäsen.

Tarvittaessa kunnan kesätyöpaikat arvotaan ja paikat täytetään arvontajärjestyksessä siten, että edellisvuonna kunnan kesätöissä olleet nuoret ovat toissijaisia.

Kaikille kesätyöhön valituille ilmoitetaan valinnasta kirjeitse 15.5.2018 mennessä.

Yritysten ilmoittamia avoimia kesäsetelityöpaikkoja 2018:

Lisätiedot

Työnsuunnittelija Marja-Leena Sergejeff
p. 050 453 2112, marja-leena.sergejeff@ii.fi

Työllistämispalvelut, päällikkö Lea Aalto
p. 050 395 0330, lea.aalto@ii.fi

Kesäyrittäjäseteli

Nuoret, jotka haluavat työllistää itse itsensä kesäyrittäjinä, voivat hakea Iin kunnalta kesäyrittäjätukea.

Kesällä 2018 kesäyrittäjätukea voi hakea vuosina 1999 – 2002 syntyneet iiläiset nuoret, jotka eivät ole saaneet kunnan kesätyöpaikkaa tai KesäRekry -seteliä. Nuoret hakevat omalla liikeideallaan mukaan kesäyrittäjäkampanjaan täyttämällä lomakkeen osoitteessa kesayrittaja.com ja ottavat osaa kesäyrittäjäohjaukseen.

Tuki on yhteensä 250€ / nuori, mikä maksetaan kahdessa saman suuruisessa erässä. Ensimmäinen osa maksetaan nuoren toimittaessa ohjaajien kanssa laaditun liiketoimintasuunnitelman ja jälkimmäinen osa elokuussa nuoren raportoitua kesän toimintaa.

Lisätiedot

Projektipäällikkö Hanna Lahti
p. 040 130 6143, hanna.lahti@micropolis.fi

Iin Paras Kesätyöpaikka -kampanja nuorille

Lue lisää vuoden 2018 kampanjasta...